article image Binnenland

Drama op tweede kerstdag: kleine meisjes kropen bij overleden moeder in bed, ‘Mama is koud’

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 04/03 10:35

''Mama is door stiefpa doodgeschoten en hij is weggegaan''

Op tweede kerstdag heeft zich aan een woning aan de Treek in Rotterdam-Vreewijk een vreselijk drama voorgedaan. Twee kleine meisjes troffen die dag het levenloze lichaam van hun moeder aan, en kropen bij haar in bed. Toen de hulpdiensten eenmaal ter plaatse waren, klampten de meisjes (5 en 8) zich vast aan een agent. ‘’Ik hoorde een kaboem. Mama is dood.’’

Stiefvader

De 46-jarige Julien M. werd kort na het drama gearresteerd. M. was de stiefvader van de twee meisjes. Een oudere zus van de twee meisjes, die elders woonde, alarmeerde de politie over de gevaarlijke partner van haar moeder. ‘’Mama is door stiefpa doodgeschoten en hij is weggegaan. Stiefpa had gisteren gezegd dat hij mama ging doodschieten’’, aldus de oudere zus.

In de woning van de broer van Julien M. trof de politie een omgebouwd gaspistool aan, vermoedelijk het wapen waarmee hij de 43-jarige Marianelle doodschoot. Ook werd Julien’s DNA aangetroffen op het wapen.

Ondanks een contactverbod kreeg Marianelle herhaaldelijk te maken met geweld en bedreigingen van Julien. Hij had eerder een vuurwapen tegen haar hoofd gehouden.

Julien M. zwijgt over de zaak. Het Openbaar Ministerie eiste een langdurige celstraf van 23 jaar voor moord. De advocaat van M., Kint, pleitte voor een vrijspraak.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties