article image Binnenland

Groningse supermarkt verkoopt seksspeeltjes, 'eerste in Nederland'

Auteur
Auteur: Rowan Geleijnse
Datum: 10/10 13:25

Heel Groningen trilt, maar nu anders

In de stad Groningen hebben twee supermarkten een nieuw schap aan haar aanbod toegevoegd: seksspeeltjes. De Jumbo-filialen verkopen vanaf deze week vibrators en andere slaapkamerproducten. Volgens de Jumbo is het een unicum in Nederland.

Voor de nieuwe producten is het filiaal een samenwerking aangegaan met EasyToys, dat vanuit dezelfde provincie opereert. Het bedrijf zegt dat er bewust is gekozen voor de locaties in Groningen. "Er komt daar een jong publiek en dat is de doelgroep van Easytoys", aldus een woordvoerder van EasyToys. Het bedrijf wil sextoys uit de taboesfeer halen. "Al jarenlang werken wij aan deze missie. Dat onze producten nu zelfs in de supermarkt liggen, is vanzelfsprekend een gigantische stap in de goede richting."

De beheerder van de Jumbo-filialen is zeer te spreken over het nieuwe schap.  "We verwachten dat er in Groningen meer dan genoeg vraag is naar de speeltjes die we gaan verkopen. Het is per slot van rekening een jonge, vibrante studentenstad. Dat we hierin met een gerenommeerde partij uit onze eigen regio kunnen samenwerken, is voor ons des te mooier."

Haal je nou zo'n supermarktvibrator in huis? Zorg dan dat je hem goed opbergt.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties