article image Bizar

Belgische gevangenis in de ban van seksschandalen en 'nymfomane' medewerkster

Auteur
Auteur: Redactie
Datum: 14/11 09:25

Kantoor werd gebruikt voor seksuele escapades

In het Belgische Luik is een gevangenis in opspraak waar meerdere seksschandalen aan het licht zijn gekomen. Het huis van bewaring was het decor van seksspelletjes waar mannelijk en vrouwelijke medewerkers aan meededen. In 2017 kwam de gevangenis al in opspraak toen bleek dat medewerkers er een pornofilm hadden opgenomen.

De medewerkers van de gevangenis organiseerden geregeld orgies buiten werktijd om. Één medewerkster in het bijzonder zou ook op de werkvloer dagelijks seks hebben gehad met collega's. Hiervoor had de directeur een kantoor beschikbaar gesteld. Saillant detail is dat dit kantoor gescheiden werd van een naastgelegen kantoor door een doorzichtige glazen wand. Hierdoor hadden de seksende gevangenismedewerkers weinig privacy. 

De bewuste collega stond volgens bronnen bekend om haar gedrag. “Ze is een nymfomane”, getuigt een anonieme bron bij Sudinfo. “Al om 6 uur ‘s ochtends liet ze weten dat ze niet kon werken zolang ze geen seks had.”

In hoeverre de gevangenen werden betrokken bij de seksuele activiteiten, is nog onduidelijk. De gevangenis neemt maatregelen.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties