article image Bizar © Coshira_/X

Efteling geeft borstvergroting Doornroosje toe

Auteur
Auteur: Marco Hiddingh
Datum: 03/04 16:30

'Geen 1 aprilgrap'

Bezoekers van de Efteling waren verbaasd over de transformatie van Doornroosje: ineens zijn haar borsten flink in omvang toegenomen. 

Sinds afgelopen zomer was het kasteel van de schone slaapster afgesloten vanwege een flinke opknapbeurt. Nu alles weer toegankelijk is voor het publiek blijkt dat niet slechts het kasteel is opgeknapt, maar ook Doornroosje zelf. 

Het kasteel was dé grote trekpleister van ontwerper Anton Pieck voor de opening van het Sprookjesbos in 1952. De schone slaapster, Doornroosje, slaapt inmiddels dus al 72 jaar, wachtend op de prins die haar zal ontwaken met een kus. 

Tekst gaat onder verder.

Een woordvoerder van de Efteling bevestigt de borstvergroting: 'Het klopt inderdaad dat de borsten iets groter zijn geworden. Alleen dat het zo zou opvallen, hadden we niet verwacht. We snappen de verwarring en het is ook best komisch, al was dat niet zo bedoeld. Maar het is echt geen 1 aprilgrap.'

Het doel van de schoonheidsingreep was om Doornroosje meer te laten lijken op de originele tekening van Pieck. 'Het moet met deze nieuwe cupmaat meer lijken op de schets die hij ooit maakte.'

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties