article image Bizar

Geroep uit de muur blijkt man in schoorsteen: gruwelijke ontdekking in VS

Auteur
Auteur: Redactie
Datum: 29/10 11:00

Actie wordt mogelijke stalker fataal

Een gruwelijke vondst in de Amerikaanse staat Nebraska. In de schoorsteen van een appartementencomplex is het lichaam van een man aangetroffen. Al een maand eerder klaagden bewoners over gebonk, mysterieuze geluiden en een akelige geur uit de schoorsteen, maar pogingen om de oorzaak te vinden faalden. Het lichaam werd uiteindelijk gevonden door een onderhoudsmedewerker die een voet uit de schoorsteen zag steken. 

De dode die werd aangetroffen is inmiddels geïdentificeerd. Het gaat om de 29-jarige Zachariah Andrews. De man was al vermist en zijn auto was aangetroffen in de buurt van het appartementencomplex. Toch werd de link met klachten over mannelijk geschreeuw op de eerste verdieping van het pand niet gelegd. Een blik op de Facebook-pagina van Andrews geeft mogelijk inzicht in de reden achter zijn verdwijning.

In een aantal van Andrews berichten in de maanden voor zijn verdwijning, schrijft hij over een vrouw die hij probeert te bereiken. De politie heeft de liefdesbrieven die hij haar stuurde afgepakt, schreef Zachariah. Hij schrijft vlak voor zijn vermissing dat de kans onwaarschijnlijk is dat hij de vrouw zal bereiken, maar dat hij zin heeft om het tegendeel te bewijzen.

De dood van Zachariah Andrews wordt nog onderzocht.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties