article image Bizar

Kat overleeft reis van duizenden kilometers in postpakket

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 29/04 14:22

Kon ademen door kier in doos

Een kat uit de Amerikaanse staat Utah is in goede gezondheid teruggevonden nadat het dier per ongeluk per post was verzonden naar de andere kant van het land. De kat was in een doos gesprongen vlak voordat deze werd verstuurd. Duizenden kilometers verderop, in Californië, sprong ze plotseling uit de doos in een magazijn van Amazon.

Tijdens de ongelofelijke reis van de kat, zaten zijn baasjes in ongewis over waar hun kat nou toch was gebleven. Medewerkers van het Amazon-magazijn brachten de kat naar een dierenarts, die op basis van de microchip van het dier kon uitwijzen waar ze vandaan kwam. "Eerst geloofde ik haar niet en dacht ik dat het een grap was", aldus een van de baasjes over het moment dat de dierenarts uit Californië belde. 

De kat wist de reis te overleven vanwege een kier in de doos. Hierdoor kwam genoeg zuurstof de doos in om te kunnen ademen. Het dier is inmiddels weer hersteld van de dagen zonder eten en drinken. "Toen ik mijn kat weer in mijn armen had, stopte ze met trillen en kwam ze meteen tot rust."

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties