article image Bizar © Unsplash / Politie

'Drugsdealer' (18) gepakt dankzij kapotte koplamp

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 22/02 17:30

Wat jammer nou...

Een drugsdealer is in Amsterdam op nogal lullige wijze gepakt door de politie. De 18-jarige man werd aan de kant gezet vanwege een kapotte voorlamp op zijn scooter, schrijft De Telegraaf. Als de agenten tijdens de controle een blauwe tas ontdekken, slaat de man op de vlucht. Na een korte achtervolging in het centrum van Amsterdam, wordt de 18-jarige man aangehouden.

Dat maakt de politie donderdag bekend.

De scooter viel op vanwege de kapotte verlichting aan de voorkant. De politie besluit de bestuurder die nacht rond 1.20 uur staande te houden en te controleren. De 18-jarige oog zenuwachtig, en wil niet meewerken aan het onderzoek.

Blauwe tas 

Op het moment dat de agenten het chassisnummer willen controleren, ontdekken ze onder de buddyseat een blauwe tas. Zodra de agenten die tas willen controleren, grijpt de man de tas en gaat er vandoor.

Na een korte achtervolging te voet kon de politie de man aanhouden op de Herengracht. In zijn vlucht gooide hij de blauwe tas in het water. Agenten wisten de tas uit het water te vissen en troffen daarin honderd kleine zakjes aan. In de zakjes zitten onder meer gekleurde pillen en poeders.

De precieze inhoud van de zakjes wordt nog onderzocht, maar het lijkt erg op harddrugs. Bij de man werd naast de zakjes ook een groot geldbedrag aangetroffen. Hij zit vast en wordt verhoord.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties