article image Bizar

Man bevredigt zich meerdere keren voor deurbelcamera van buurvrouw

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 08/05 10:34

De man kwam in totaal vijf keer midden in de nacht bij de woning van het slachtoffer om zich daar te bevredigen

Een man uit Heerhugowaard is veroordeeld nadat hij ’s nachts meerdere keren voor de deur van een vrouw masturbeerde. Het slachtoffer betrapte de man via de beelden van haar deurbelcamera, waarop ze zag dat er om vijf uur ’s ochtend een man voor haar deur had gestaan. Deze man trok zijn geslachtsdeel uit zijn broek en begon zich in het zicht van de camera te bevredigen. Ze herkende de man als haar voormalige buurman, de 33-jarige D.K., die maandagochtend in Alkmaar werd berecht. 

De man kwam in totaal vijf keer midden in de nacht bij de woning van het slachtoffer om zich daar te bevredigen. Een andere buurtbewoner deed in februari 2023 melding van een soortgelijke situatie. Dat het om dezelfde dader ging, zag het slachtoffer aan de kleding en de gezichtskenmerken.

Strafzaak 

K. heeft een probleem met dwangmatige masturbatie, blijkt uit de rapportage van de reclassering. Toch ontkende hij in politieverhoren dat hij de nachtelijke schennispleger was. Ook werd hij eerder veroordeeld voor vergelijkbare feiten. Een deel ervan was geseponeerd, maar voor een ander feit moest hij een taakstraf uitvoeren. 

De officier van justitie zag de feiten als bewezen. „Het is heel intimiderend als een onbekende ’s nachts staat te masturberen voor je woning”, aldus de officier. De rechter naam de eis van de officier volledig over. K. wordt veroordeeld tot een gevangenisstraf van vier werken, waarvan drie voorwaardelijk. Ook worden de voorwaarden die de reclassering adviseerde volledig overgenomen. 

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties