article image Bizar

Man zet 20 hartaanvallen in scène: wil rekeningen in restaurants niet betalen

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 20/10 16:30

Dat is pas gierig

In het Spaanse Alicante is een 50-jarige man uit Litouwen gearresteerd. De man zou namelijk op een creatieve manier hebben geprobeerd onder restaurantrekeningen uit te komen. Maar liefst twintig keer zette hij een hartaanval in scène om niet te hoeven betalen, meldt El País.

De man werd n september in een tapasrestaurant gepakt. Hij bestelde daar een paella en twee glazen whisky. Hij besloot zonder te betalen te vertrekken, waarop het personeel hem tegenhield.

Hij deed alsof hij de 35 euro die hij moet betalen niet bij zich had en opperde het uit zijn hotelkamer te halen. Het personeel van dienst weigerde de man zonder te betalen te laten gaan. De man liet zich dramatisch op de grond vallen en deed alsof hij een hartaanval kreeg.

Het personeel liet zich niet in het ootje nemen en besloot de politie te bellen in plaats van een ambulance. Eenmaal ter plaatse, herkende de politie de man, die zijn truc al een tijdje in verschillende restaurants uitvoerde. Daarvoor werd hij al meermaals gearresteerd.

Of en hoelang de man nog vastzit, is niet bekend.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties