article image Bizar

Rapper en OnlyFans-ster Bhad Bhabie deelt video van mishandeling door haar ex-vriend

Auteur
Auteur: Marco Hiddingh
Datum: 09/07 15:30

Deelt ook foto's van haar beschadigde gezicht

Rapper en OnlyFans-ster Bhad Bhabie, wiens echte naam Danielle Bregoli is, deelt op Instagram een video waarin ze wordt mishandeld door haar ex-vriend en de vader van haar kind, Le Vaughn. De beveiligingsbeelden tonen een fysieke confrontatie waarbij Bhad Bhabie op de grond wordt gegooid. 

Daarnaast plaatste de rapper ook foto's van haar beschadigde gezicht. Ze heeft snijwonden en een gezwollen oog opgelopen door de mishandeling. "Deze man denkt dat hij mijn dochter van me af kan pakken! Zeg wat je wilt, maar proberen mijn baby van me af te pakken is gekkenwerk", schreef ze bij een foto.

Naast de aangrijpende beelden en foto's schreef ze ook dat haar ex-vriend de 'nodige hulp zal krijgen'. "Ik hou meer van die man dan van mezelf en het is eerlijk gezegd heel verdrietig. Maar helaas is dit het echte leven en ik weet dat de makkelijke uitweg is om weg te gaan, maar dat is beter gezegd dan gedaan. Dit gebeurt niet vaak zo extreem maar Le Vaughn heeft zeker een probleem. Hij gaat de hulp krijgen die hij nodig heeft."

De foto's en video zijn inmiddels verwijderd van haar account. 

Zie hier de beelden:

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties