article image Bizar

Seksschandaal in Belgische gevangenis: van orgies in jacuzzi tot seks in kantoor van de directeur

Auteur
Auteur: Redactie
Datum: 16/11 09:30

Groepje personeelsleden organiseerde seksfeesten

Een gevangenis in de Belgische provincie Luik is opgeschrikt door een groot seksschandaal. Enkele mannelijke en vrouwelijke cipiers namen deel aan seksspelletjes die zowel binnen als buiten de gevangenis plaatsvonden, onthult de Franstalige krant Sudinfo.

De krant schrijft dat een klein groepje personeelsleden, onder wie drie vrouwen, seksfeesten organiseerde na werktijd. Een 30-jarige betrokkene blijkt gemeenteraadslid te zijn in een Belgische gemeente.

Lootjes trekken 

Het zou gaan om spelletjes waarbij deelnemers een lootje trokken, om zo te bepalen met wie ze seks zouden hebben. Ene deelnemer genaamd P., organiseerde een orgie in zijn jacuzzi waarbij elke deelnemer een gekleurde armband kreeg.

Daarnaast zou een vrouw, genaamd S., regelmatig gebruik hebben gemaakt van het kantoor van de directeur. Hij zou zijn kantoor hebben ‘geleend’ zodat de vrouw haar seksuele fantasieën werkelijkheid kon maken. Een bron vertelt anoniem bij Sudinfo over het schandaal.

Ze is een seksverslaafde. Al om zes uur ’s ochtends liet ze weten dat ze niet kon werken zolang ze geen seks had.

Schok

Dany Delbart, voorzitter bij de Belgische politie, reageert kritisch. ‘’Deze mensen moeten op staande voet worden ontslagen’’, vindt hij. ‘’Door hun gedrag beschadigen ze het imago van andere ambtenaren die goed werk leveren.’’

Volgens Sudinfo loopt er een disciplinaire procedure tegen S. De andere agenten zullen nog verhoord worden door de directie van de gevangenis.

In oktober gingen deze beelden rond op het internet. Op de video is te zien hoe een vrouwelijke cipier in de gevangenis van Mechelen (België) danst met twee gedetineerden. 

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties