article image Bizar

Stel dood gevonden in huis met verwarming op 500 graden

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 12/01 14:30

Snikheet huis werd bejaard koppel vermoedelijk fataal

Een bejaard stel is in Amerika dood in huis gevonden. Tijdens een welvaartscheck trof de politie het koppel aan terwijl de verwarming flink hoog stond. Het verwarmingselement in de kelder had een temperatuur van zo'n 500 graden bereikt, waardoor de temperatuur binnen tot ongekende hoogtes is gestegen.

Mogelijk is dat de 82-jarige Glennwood en zijn 84-jarige vrouw Joan fataal geworden. De twee klaagden een paar dagen eerder over kou in hun huis nadat de verwarming en het warme water het hadden begeven. Wat eigenhandig geklus heeft er mogelijk voor gezorgd dat het vervolgens veel te warm werd in het huis, schrijft WYFF.

De brandweer werd bij de vondst gehaald om te controleren wat er mis was. Volgens een woordvoerder van de brandweer voelde de kelder van het huis zo heet aan dat het net was of de boel in brand stond. De politie meldt dat het in de rest van het huis nog steeds ruim 35 graden was nadat de deur naar de koude buitenwereld 2,5 uur open had gestaan.

De kinderen van het stel sloegen alarm nadat ze hun ouders een paar dagen niet konden bereiken. De politie gaat uit van een noodlottig ongeval. De lichamen van de twee worden onderzocht om de officiële doodsoorzaak vast te stellen.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties