article image Bizar

Taakstraf voor man die vriendin vastbond na vermoeden van vreemdgaan

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 02/01 16:00

Vrouw moest toegangscode van telefoon afgeven

De 36-jarige man die zijn vriendin in een woning in ’s-Gravenzande vastbond, heeft een taakstraf van veertig uur gekregen. Hij deed dat omdat hij het vermoeden had dat zijn vriendin vreemdging met een andere man, die haar foto’s op Facebook had geliket. Ook heeft de man een voorwaardelijke celstraf van drie maanden gekregen en een voorwaardelijke taakstraf van veertuig uur met een proeftijd van twee jaar.

Vastgebonden 

De vriendin van de man besloot hun relatie te beëindigen, maar dat werd niet geaccepteerd door de verdachte. Hij besloot naar hun woning in ’s-Gravenzande te rijden en de vrouw daar vast te binden met tiewraps. Ze werd gedwongen om de toegangscode van haar telefoon af te geven. Toen de verdachte eenmaal de code had gekregen, werd de vrouw weer vrijgelaten.

De man werd aangehouden nadat de vrouw zich had gemeld bij de politie.

Spijt

De verdachte zegt spijt te hebben van zijn actie en het jammer te vinden dat hun relatie zo tot een einde moest komen. ‘’Ik wilde haar echt niets aandoen, maar ik wilde gewoon de waarheid weten. Ik was zelf op dat moment ook erg gestrest’’, vertelde hij in de rechtbank.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties