article image Buitenland

Andrew Tate schrijft zijn boek af na arrestatie vorige maand: 'Bijna klaar'

Auteur
Auteur: Marco Hiddingh
Datum: 06/04 16:30

'Ik mag geen computers gebruiken, maar ik heb wel een typemachine aangevraagd', schreef de influencer een jaar geleden op X

Waar normale schrijvers hun boek achter het bureau schrijven, doet Andrew Tate dat voor een groot gedeelte in de gevangenis. Hij schrijft op X dat zijn boek bijna is afgerond, terwijl hij drie weken geleden nog is gearresteerd. 

De influencer wordt nog altijd verdacht van verkrachting en mensenhandel, en wacht nu zijn rechtszaak in Roemenië af. Als die eenmaal is afgerond, mag hij worden uitgeleverd aan het Verenigd Koninkrijk. 

De voormalig kickbokser en influencer had vorig jaar al drie maanden in de Roemeense gevangenis gezeten, en kreeg na zijn vrijlating destijds huisarrest. Afgelopen maand is hij weer opgepakt en in hechtenis genomen. Dit keer op grond van een nieuw Europees arrestatiebevel dat was uitgevaardigd door de Britse autoriteiten.

Tot nu toe heeft hij alle beschuldigingen tegen hem ontkent. Hij noemt hemzelf en zijn broer, die ook verdacht wordt van mensenhandel, "zeer onschuldige mannen."

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties