article image Buitenland

Bizarre video laat zien hoe wielrenners worden overreden door vermoedelijk dronken bestuurder

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 22/06 15:50

Een 31-jarige man is gearresteerd

Twee wielrenners werden afgelopen maandag aangereden door een (vermoedelijk) dronken bestuurder nabij Dallas-Fort Worth International Airport. Het ongeluk gebeurde bij de kruising van North Airfield Drive en Freeport Parkway in Irving. 

De botsing werd vastgelegd op video en werd vervolgens viraal op social media. Op de beelden is te zien hoe een witte Subaru Forester uit 2020 snel van achteren op de fietsers afkomt en hen raakt. De fietsers vielen op de weg, de auto slingerde en stopte kort. Daarna reed de bestuurder vooruit en reed met zijn voor- en achterwielen over een van de fietsers voordat hij wegreed. 

Verdachte gearresteerd

De 31-jarige Benjamin Hylander uit Fort Worth, werkzaam bij het vrachtteam van American Airlines, is gearresteerd voor rijden onder invloed na een ongeval met fietsers op maandag rond 18.00 uur. De slachtoffers, Thomas Geppert, 69, en Deborah Eads, 65, beiden uit Grapevine, raakten ernstig gewond. Hylander's bloedalcoholgehalte was boven 0,15 en hij gaf toe een uur eerder bier te hebben gedronken. In zijn auto werden lege blikjes Voodoo Ranger-bier gevonden. Hylander wordt beschuldigd van dronken rijden met gewonden, een ongeval met verwondingen en rijden onder invloed, en zit vast in het Tarrant County Corrections Center.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties