article image Buitenland © GoFundMe

Gruwelijk: 5-jarig meisje verkracht en vermoord door een dakloze man

Auteur
Datum: 07/10 14:00

‘Iedereen hield van Zoey, behalve haar ouders’

Een 5-jarig meisje is in de Amerikaanse staat Kansas verkracht en vermoord door een dakloze man. De gruweldaad vond plaats nadat de moeder van het meisje haar uit huis had gezet, schrijft de New York Post. Het meisje werd met zware verwondingen aangetroffen bij een tankstation in Topeka. Ze overleed later in het ziekenhuis.

Mickel Cherry 

De 25-jarige Mickel Cherry is dinsdag gearresteerd op verdenking van verkrachting en moord. Volgens buurtbewoners heeft Cherry in hetzelfde huis als Zoey, haar zus en haar vader gewoond. Het drietal zou ongeveer twee weken geleden door de moeder van Zoey uit huis zijn gezet, vertellen omwonenden. Ze zouden daarom in een tent slapen op tweeënhalve kilometer afstand van het huis.

Buurtbewoners ontdaan

Geschokte buurtbewoners doen hun verhaal bij de krant.

Ze vroeg altijd: Mag ik blijven? Mag ik blijven? Meestal als een kind zo graag wil blijven, dan is er iets gaande thuis.

Ik maakte meldingen van wat ik zag. Ze was altijd vies en had geen eten, maar jeugdzorg nam het niet serieus.

Documenten 

Volgens de krant zijn er documenten gevonden waarin staat dat de moeder van Zoey eerder schuldig is bevonden aan mishandeling van een kind met een dodelijk wapen. De initialen van het kind waren Z.F.

Na het overlijden van een kind als gevolg van mishandeling, heeft jeugdzorg zeven dagen de tijd om een rapport te overhandigen met meldingen over het desbetreffende kind. Het politiekorps van Topeka wil niet bevestigen of er eerder contact is geweest tussen het politiebureau en het gezin.

Op GoFundMe is een inzamelingsactie gestart voor de begrafenis van het meisje.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties

Personen