article image Buitenland

Zien: Biden daagt Trump in video uit om te debatteren, Trump reageert: 'Hij kan geen twee zinnen samenvoegen!'

Auteur
Auteur: Marco Hiddingh
Datum: 15/05 18:00

'Crooked' Joe Biden is de slechtste debater die ik ooit heb gezien'

In een video van het TikTok-account Biden-Harris HQ daagt de Amerikaanse president Joe Biden zijn rivaal Donald Trump uit om het debat aan te gaan. "Laten we datums kiezen. Ik hoor dat je vrij bent op woensdagen", zegt Biden grappend. Woensdag is de enige dag in de week dat Trump niet in de rechtszaal hoeft te zijn. 

Daarnaast zegt Biden dat Trump in 2020 twee debatten van hem heeft verloren. "Sindsdien is hij niet meer op een debat verschenen. Nu doet hij alsof hij weer met mij wil debatteren. Nou, maak mijn dag goed, vriend."

Trump reageert op de video van Biden op zijn eigen sociale mediakanaal Truth Social. "Crooked Joe Biden is de slechtste debater die ik ooit heb gezien - hij kan geen twee zinnen samenvoegen! Crooked is ook verreweg de slechtste president in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Het is tijd voor een debat, zodat hij het Amerikaanse volk zijn zeer destructieve opengrenzenbeleid, nieuwe en belachelijke EV-mandaten, de toeslag van verpletterende inflatie, hoge belastingen en zijn echt zwakke buitenlandse beleid kan uitleggen, waardoor de wereld 'in brand vliegt'."

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties