article image Films & Series

Duik in de wereld van visioenen en spinnenkrachten. De langverwachte trailer voor 'Madame Web' is hier

Auteur
Auteur: Redactie
Datum: 18/11 17:30

Spiderman is er niet bij

Sony Pictures heeft onlangs de allereerste trailer onthuld voor de aankomende Spider-Man spin-off Madame Web. De film, onder leiding van regisseur S.J. Clarkson, behoort tot het Sony Pictures Universe of Marvel Characters en staat gepland voor release in de Nederlandse bioscopen op 14 februari 2024.

Dakota Johnson vertolkt de hoofdrol als Cassandra Webb, een mutant met helderziende gaven die de toekomst voorspelt voor superhelden met een spinnen-thema. 

De diverse cast omvat namen als Sydney Sweeney, Celeste O'Connor, Isabela Merced, Tahar Rahim, Mike Epps, Emma Roberts en Adam Scott. De trailer, die op een woensdag werd gelanceerd, onthult Johnson in mysterieuze ontmoetingen met een man uit het verleden van haar moeder.

Sony heeft nog meer Spider-Man spin-offs in de planning, waaronder Kraven the Hunter, met Aaron Taylor-Johnson, die gepland staat voor augustus 2024, en de derde Venom-film met Tom Hardy, die gepland staat voor november volgend jaar. Vorig jaar bracht de studio Morbius uit, met Jared Leto, Matt Smith en Adria Arjona in de hoofdrollen.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties

Personen