article image Films & Series

Een zoektocht naar de waarheid in nieuwe serie: 'Past Lies'

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 12/05 20:00

Ontdek de geheimen die een dorp in zijn greep houden

Disney+'s nieuwste serie 'Past Lies' brengt een intrigerend verhaal van mysterie en onopgeloste verledens, met in de hoofdrol de Spaanse actrice Elena Anaya. Anaya, bekend van o.a. haar rol in "The Skin I Live In" (2011), speelt Rita, een succesvolle filmregisseur die na 25 jaar terugkeert naar haar geboortedorp op het Spaanse platteland. De terugkeer opent oude wonden als het stoffelijk overschot van een verdwenen schoolvriendin wordt gevonden, juist als Rita arriveert.

De serie verkent de complexe dynamiek tussen de personages, waarbij oude vriendinnen van Rita, vertolkt door Belén Cuesta en Itziar Atienza, een sleutelrol spelen. Zij zijn het dorp nooit verlaten en hebben elk hun manier gevonden om met de tragedie om te gaan. De ontdekking van het lichaam van de vermiste Mati, gespeeld door Laura Wedel in flashbacks, heropent oude wonden en zet de verhoudingen op scherp.

Ondanks een reeks toevalligheden die de plot soms wat ongeloofwaardig maken, weet Elena Anaya de serie naar een hoger niveau te tillen met haar subtiele en doordringende vertolking van Rita. Haar vermogen om diepgang en mysterie aan haar karakter toe te voegen maakt "Past Lies" tot boeiende televisie. Anaya's prestaties, samen met de sfeervolle setting en de complexe verhaallijnen, beloven de kijkers een spannend drama op Disney+.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties