article image Films & Series

Het onmiskenbare genie van Jerry Seinfeld komt tot leven in 'Unfrosted'

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 06/05 19:30

Ideale humor om je maandag op te vrolijken

Netflix verraste vorige week met de release van een grote nieuwe film: 'Unfrosted', het spraakmakende regiedebuut van niemand minder dan Jerry Seinfeld, die tevens een hoofdrol vertolkt. Deze film neemt je op satirische wijze terug naar de jaren zestig en vertelt een verhaal vol ambitie, verraad en suiker, alles rondom de bekende Amerikaanse ontbijtsnack Pop-Tarts.

In 'Unfrosted' speelt Seinfeld de rol van Bob Cabana, een man die bij Kellogg's werkt aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Samen met erfgenaam en eigenaar Edsel Kellogg III (gespeeld door Jim Gaffigan) en Nasa-wetenschapper Donna Stankowski (gespeeld door Melissa McCarthy) werkt hij aan een topgeheim project: de lancering van de Pop-Tarts op de markt. Dit moet gebeuren vóór de concurrentie van Post Cereal, onder leiding van Marjorie Post (Amy Schumer).

De film belooft een flinke dosis humor en een hilarische kijk op de realiteit. Voor fans van Seinfeld is dit een niet te missen komedie, perfect om dit weekend van te genieten en flink te lachen.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties