article image Films & Series

Ontdek de macht van Memes in de nieuwe Netflix docu: The Antisocial Network

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 08/04 21:00

Van lachen tot nadenken: 'The Antisocial Network' laat zien hoe memes ons leven beïnvloeden

Sinds deze week staat er een nieuwe bijzondere documentaire op Netflix: "The Antisocial Network: Memes to Mayhem". Deze documentaire geeft een onthullende kijk te bieden op de wereld van memes en hun invloed op de moderne samenleving. De docu, geregisseerd door Giorgio Angelini en Arthur Jones, verkent de opkomst van memes van grappige internetfenomenen tot krachtige instrumenten voor sociale en politieke verandering.

Met interviews met invloedrijke memesters, experts op het gebied van digitale cultuur en psychologen, ontrafelt "The Antisocial Network" de diepere betekenis en impact van memes op het gedrag, de communicatie en zelfs de politiek van mensen over de hele wereld.

Door het fenomeen van virale memes en hun potentieel om zowel vreugde als verdeeldheid te zaaien te onderzoeken, biedt deze documentaire een fascinerende blik op de evolutie van internetcultuur en de manier waarop het onze wereld vormgeeft.

Mis deze unieke filmervaring niet en duik in de wereld van memes en hun onvoorspelbare impact op onze samenleving met "The Antisocial Network: Memes to Mayhem".

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties