article image Films & Series

Ontdek het historische seizoen van manchester united in '99'

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 19/05 19:00

De magie van manchester united's treble-seizoen vastgelegd

Prime Video heeft onlangs de definitieve documentaireserie "99" toe aan haar aanbod, die het historische seizoen van Manchester United in beeld brengt waarin de club de Premier League, FA Cup en UEFA Champions League won binnen een periode van tien dagen in 1999. Deze serie toont nooit eerder vertoonde beelden en wordt verteld door prominente teamleden zoals David Beckham, Gary Neville, Paul Scholes, Peter Schmeichel en Ole Gunnar Solskjaer.

De documentaire onthult de ongelooflijke weg naar dit succes, inclusief de conflicten in de kleedkamer, persoonlijke worstelingen en miraculeuze momenten die leidden tot een van de meest onvergetelijke comeback-overwinningen in het voetbal. De serie is een eerbetoon aan een van de grootste prestaties in de wereld van het voetbal en vertelt het verhaal van een groep spelers die door Sir Alex Ferguson zijn gerekruteerd, gecoacht en gevormd om geschiedenis te schrijven.

Met exclusieve interviews van de belangrijkste spelers en nooit eerder vertoonde archiefbeelden, biedt "99" een gedetailleerd en levendig overzicht van elk perspectief en cruciaal moment. Daarnaast bevat de documentaire behind-the-scenes beelden van de club en fans, waardoor kijkers worden meegenomen naar een opmerkelijk moment in de sportgeschiedenis. Deze serie sluit aan bij Prime Video’s collectie van exclusieve sportdocumentaires en docuseries, zoals "Rooney", "Ben Stokes: Phoenix from the Ashes" en "Sir Alex Ferguson: Never Give In".

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties