article image Films & Series

Take That weer (bijna) helemaal terug in Greatest Days

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 31/08 20:00

Reünie van iconische boyband in de bioscoop

Is het een film voor Gen Z die de jaren 90 ophemelt alsof het 't beste tijdperk ooit was, of is het voor de mensen die de jaren 90 hebben meegemaakt en zich nog even jong willen voelen? Bij Greatest Days zijn we er nog niet helemaal uit. Eén ding weten we wel zeker: het tandglazuur springt van je tanden bij deze film. Hadden we ook niet helemaal verwacht bij een film die over de comeback van Take That gaat. Jup. Die band die Robbie Williams loopt te bashen in zijn nieuwste tour. De juice rondom de band is spannender dan deze film.

Hoe dan ook: mocht je nostalgie hebben naar de jaren negentig en een zwak hebben voor musicalfilms met exorbitant veel zang en dans en/of gek zijn op Take That, ga dan vooral richting de bioscoop. In Greatest Days maakt Take That een comeback en wint megafan Rachel kaartjes. Samen met drie jeugdvriendinnen reist ze naar Athene voor de show en natuurlijk halen we ondertussen herinneringen van vroeger op. Het is allemaal erg gezapig maar soms ben je daar nou eenmaal voor in de stemming. Zullen we je niet op afrekenen.

Vermoedelijk de meest cheesy film die we in 2023 gaan zien en dan sorteren we ook vast voor op alle nieuwe Hallmark kerstfilms die er nog aan zitten te komen.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties