article image Films & Series

Trailer: 'Kingdom of the Planet of the Apes' een post-apocalyptisch avontuur

Auteur
Auteur: Redactie
Datum: 05/11 09:00

Cornelius de zoon van Ceasar neemt de macht over

20th Century Studios heeft de eerste trailer uitgebracht voor "Kingdom of the Planet of the Apes," het nieuwste deel in de geliefde Planet of the Apes-franchise. De trailer biedt een intrigerende kijk op de wereld na de dood van de iconische aap Caesar, en wat er gebeurt met de intelligentie apen in deze post-apocalyptische samenleving.

In de trailer wordt duidelijk dat ondanks de inspanningen van de apen om samen te werken en een betere wereld op te bouwen, hun toekomst nog steeds vol uitdagingen en gevaren zit. De film concentreert zich op Cornelius, de zoon van Caesar, die de erfenis van zijn vader draagt als de grote leider die probeerde het lot van zijn soort te veranderen. Met de menselijke beschaving in verval, staan de apen voor nieuwe uitdagingen en kansen. Ze lijken nu de slimste soort op aarde te zijn, maar wat zullen ze doen met deze macht? 

In de film komt getalenteerde cast samen, met namen als Owen Teague, Freya Allan, Peter Macon, en Eka Darville. De film wordt geregisseerd door Wes Ball, bekend van zijn werk aan de succesvolle Maze Runner-filmreeks. 

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties