article image Films & Series

Video: The Boys officiële season 4 trailer is hier!

Auteur
Auteur: Redactie
Datum: 03/12 11:00

Homelander probeert absolute macht te grijpen

Prime Video heeft de eerste teaser trailer vrijgegeven van het langverwachte vierde seizoen van "The Boys". Helaas is het nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen precies uitkomt.

Voor degenen die nog niet bekend zijn met "The Boys":

"The Boys" biedt een satirische blik op de gevolgen wanneer superhelden, ooit even geliefd als beroemdheden, even invloedrijk als politici en even vereerd als goden, hun bovenmenselijke krachten misbruiken in plaats van ze te gebruiken voor het goede. Het vertelt het verhaal van een strijd tussen de machtelozen en de superkrachtigen, waar "The Boys" een heldhaftige queeste ondernemen om de waarheid over "The Seven" en hun gevreesde Vought-ondersteuning bloot te leggen.

In het aankomende vierde seizoen:

De wereld hangt aan een zijden draad van onzekerheid. Victoria Neuman nadert het Oval Office, stevig onder de controle van Homelander, die zijn macht consolideert. Butcher, met nog maar enkele maanden te leven, heeft niet alleen Becca's zoon verloren, maar ook zijn leiderschap van "The Boys". De rest van het team is zijn leugens beu. Met de inzet hoger dan ooit moeten ze een manier vinden om samen te werken en de wereld te redden voordat het te laat is.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties