article image Films & Series

Vrijgezellen niet geaccepteerd in de film The Lobster op MUBI

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 06/02 21:00

Liever een relatie of veranderen in een dier?

Sinds kort is de streamingdienst MUBI in Nederland en daar zijn we niet bepaald boos over. De dienst biedt namelijk een enorme voorraad aan arthousefilms. Want leuk, al die grootse spektakels in de bioscopen en streamingdiensten, maar zo nu en dan hebben we ook wel gewoon eens zin in iets normaals. Of nou ja, normaal. De film The Lobster is niet bepaald normaal.

Colin Farrell speelt de hoofdrol in deze dystopische scifi-film. Het doel van het leven is in The Lobster om geen vrijgezel te zijn. Sterker nog: dat is hartstikke verboden. Ben je vrijgezel, dan word je naar The Hotel gestuurd waar je binnen 45 dagen een partner moet vinden. Lukt dat niet, dan word je veranderd in een dier naar keuze. We volgen David (Farrell) die met zijn broer - inmiddels een hond - naar het hotel komt en de liefde hoopt te vinden. Of in elk geval een wederhelft. Het is een nogal duistere komedie met een geweldige cast. Absoluut de moeite.

Je kunt een abonnement op MUBI afsluiten via de dienst zelf of tegen extra betaling als extra kanaal aanzetten op Prime Video.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties