article image Films & Series

Will Ferrell, Jamie Foxx en Isla Fisher hebben een hondenleven in Doggy Style

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 29/08 20:00

Nieuwe film nu te zien in de bioscoop

Het is deze dinsdag tijd voor een film die je niet per se in de bioscoop hoeft te zien, maar als je de rest al hebt gezien is Doggy Style wel prima vermakelijk. Mits je van honden houdt. We hebben het over de reguliere bioscoop. Daar kijk je namelijk naar Will Ferrell, Jamie Foxx en Isla Fischer. Of nou ja: je luistert vooral naar ze. De film draait namelijk om een stel honden.

Want het baasje van borderterriër Reggie blijkt een enorme eikel. Zo’n eikel dat ‘ie Reggie besluit achter te laten in een achterbuurt. De hond denkt dat het een ongelukje moet zijn geweest, maar zijn nieuwe straathondenvrienden weten wel beter. Reggie komt er langzaam achter dat zijn relatie met baas Doug hartstikke giftig is en besluit samen met de ruige straathond Bud, herder Maggie die is ingeruild voor een jonger exemplaar en een Deense dog die gestrest raakt van zijn werk als therapiehond wraak te nemen.

Perfect voor als je genoten hebt van films als Sausage Party en Ted, maar verwacht geen meesterwerk. Kortom: echt een dinsdagavondfilm. Schep je bak popcorn vol, haal een frisdrankje en veel plezier!

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties