article image Films & Series

Zack Snyder's langverwachte Sci-Fi vervolg: 'Rebel Moon: The Scargiver' nu beschikbaar op Netflix

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 20/04 21:00

Klaar voor meer intergalactische avonturen?

Dit weekend kunnen fans van het sci-fi genre zich opnieuw onderdompelen in het universum van Rebel Moon met de langverwachte release van het tweede deel, The Scargiver, op Netflix. Regisseur Zack Snyder keert terug met dit vervolg op Rebel Moon: Part One - A Child of Fire, dat eerder gemengde reacties ontving van zowel critici als kijkers. 

In Rebel Moon: Part One - A Child of Fire werden kijkers geïntroduceerd in een universum waarin een boerenkolonie wordt bedreigd door de tiran Balisarius van Motherworld, en de voormalige soldaat Kora, gespeeld door Sofia Boutella, de taak krijgt om een leger van strijders te verzamelen om tegen de onderdrukkende heersers te vechten. Nu, in The Scargiver, wordt de saga voortgezet met Kora, alias The Scargiver, die inmiddels een machtig leger heeft gevormd en zich voorbereidt op de ultieme strijd tegen Balisarius en zijn regime.

Met een sterrencast, waaronder acteurs als Michiel Huisman, Charlie Hunnam, Djimon Hounsou en Jenna Malone, belooft The Scargiver opnieuw een visueel en emotioneel spektakel te worden. Snyder beschrijft de film zelfs als een oorlogsfilm, wat de verwachtingen voor epische gevechtsscènes doet stijgen.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties