article image Virals

BEELDEN - Ex-marinier en MMA-vechter: bodyguard van Messi laat (letterlijk) niets aan toeval over

Auteur
Datum: 07/09 15:30

Bizar: bodyguard verplaatst zich mee met sterspeler langs zijlijn

Voormalig Navy Seal en fervent kickbokser Yassine Cheuko (34) zorgde deze week voor legendarische beelden. De persoonlijke bodyguard van Messi sprintte tijdens een wedstrijd van Inter Miami FC het veld op toen een toeschouwer dolgraag op de foto wilde met de Argentijnse voetballer. Op sociale media gaan sindsdien tientallen video’s rond. En wat blijkt: de ex-marinier laat niets aan de toeval over. Als een fan er ook maar aan denkt om de Argentijnse sterspeler aan te raken, grijpt Cheuko in.

Maatregel tegen 'Messi-mania'

Zijn nieuwe werkgever wist het zeker: de Messi-mania in Miami wordt gigantisch, de zevenvoudige Ballon d’Or moest en zou een persoonlijke lijfwacht krijgen. En die kwam er: de 34-jarige Yassine Cheuko volgt Messi werkelijk overal. Als Messi uit de bus stapt staat hij klaar en tijdens de wedstrijd staat hij lang de lijn. Sterker nog: hij verplaatst zich langs de zijlijn mee met het spel van de Argentijn.

Cheuko is ex-marinier van het Amerikaanse leger en zou ook actief zijn geweest als Navy Seal in Irak en Afghanistan. Hij is ook bedreven in taekwondo, kickboksen en MMA, schrijft HLN.

Gezin

Ook het gezin van de Argentijnse sterspeler wordt beveiligd door Cheuko en zijn team. Naar verluidt bestaat het team dat de veiligheid van Messi en zijn gezin moet waarborgen uit enkele tientallen mensen. Messi’s vrouw Antonela Roccuzzo, maar ook hun kinderen Thiago (10), Mateo (7) en Circo (5) worden bewaakt. Het team houdt hen in de gaten wanneer ze tijdens een match op de tribune zitten of wanneer ze weer huiswaarts keren.

Aanschouw: voormalig Navy Seal Yassine Cheuko, vandaag de dag bodyguard van Messi, in actie.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties