article image Virals

Man broekzakbelt moeder tijdens moord

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 09/09 09:00

Hele misdaad op voicemail

Een man uit de Amerikaanse staat Indiana is niet heel secuur te werk gegaan toen hij de vriend van zijn moeder om het leven bracht. Vlak voordat hij de moord pleegde, belde hij zijn moeder, bij wie hij een voicemail achterliet. Alleen vergat hij op te hangen, waardoor het hele misdrijf op voicemail te horen is.

De man pleegde de moord al in juni 2020, maar staat nu terecht. Tijdens de rechtszaak hebben de aanklagers de voicemail aan de jury laten horen, de jury zal op basis van bewijs moeten bepalen of de man schuldig is of niet, meldt KTLA.

Volgens de jury is de man inderdaad de moordenaar van zijn moeders vriend. Ook wordt hij aangeklaagd voor het tegenwerken van agenten, het aanvallen van agenten en het verstoren van publieke veiligheid.

Het telefoontje naar zijn moeder levert hem een flinke straf op. De rechter heeft besloten de man maar liefst 85 jaar op te sluiten. Het is niet zijn eerste keer in de gevangenis: hij werd in 2018 veroordeeld voor brandstichting en kwam in maart 2020 vrij. Het is niet duidelijk waarom de man een paar maanden later de partner van zijn moeder om het leven heeft gebracht.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties