article image Virals

Samuel L. Jackson schittert in briljante nieuwe productie

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 22/09 15:00

En het is niet wat je verwacht

Acteur Samuel L. Jackson heeft een nieuwe gig gescoord, en niet zomaar eentje. In een nieuwe reclame voor toast vertolkt hij de rol van de directeur van het bedrijf, Jonathan Warburton.

In de reclame van twee minuten legt Jackson aan twitteraar Steve uit waarom hun toast zo goed is. Volgens Steve is er namelijk geen reden om dure toast te kopen. Samen met onder andere de deegologen maakt Jackson een rondje door de fabriek.

Het broodmerk scoorde eerder al Robert De Niro, Sylvester Stallone en George Clooney voor in de reclames. Nu voegt ook de 74-jarige Jackson zijn naam toe aan het lijstje.

Jackson is niet de enige acteur op leeftijd die schittert in een reclame voor een ogenschijnlijk suf merk. Ook Mr. T, bekend als B.A. Baracus uit The A-Team leende zichzelf voor een campagne. De 71-jarige acteur is te zien in de reclame voor Skechers.

Recent besloot ook Arnold Schwarzenegger een nieuw commercieel klusje aan te pakken. De actieheld die afgelopen zomer 76 werd, deelt zijn levenslessen in een reclame voor Parkside, de gereedschapslijn van supermarkt Lidl.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties