article image Politiek

De trending politieke socials: Dylan deelt uit, terwijl Thierry juist klappen incasseert

Auteur
Auteur: Redactie
Datum: 29/10 13:30

'Nederlanders gaan hun speklapjes aan de wilgen hangen'

Welkom bij weer een weekoverzicht van de politieke social media. In deze reeks creëren we een overzicht van de virale trends en belangrijkste gebeurtenissen op de sociale kanalen van en over de politieke partijen.

Naar aanloop van de verkiezingen 22 november zullen we hier wekelijks de opmerkelijkste momenten, campagnestrategieën en online debatten overzichtelijk op een rij zetten zodat u kan zien wat er speelt in de politieke wereld op de socials.

De trending socials van afgelopen week:

Ines Kostic van de Partij voor de Dieren betoogde gepassioneerd dat als mensen zich bewust zouden zijn van het feit dat minder dan 1% van de varkens hun staarten behoudt, zij weloverwogen keuzes zouden maken.

Dilan Yeşilgöz-Zegerius betrad deze week de boksring met Rico Verhoeven om de noodzaak van sport te bevorderen.

Thierry Baudet verduidelijkte dat de reden waarom we allemaal arm blijven is door centralisatie projecten van de overheid, die gefinancierd worden door de vele stijgende belastingen. 

De jongerentak van de SP blijft de aandacht vestigen op Minister Dijkstra vanwege de stijging van de rente op studieleningen. Dit keer doen ze dat middels een ludieke cover van een nummer van André Hazes (junior).

Afgelopen week wekte BIJ1-Kamerlid Sylvana Simons verbazing bij vriend en vijand door tijdens een debat haar middelvinger op te steken naar JA21-leider Joost Eerdmans.

En tot slot, maar zeker niet minder belangrijk en een trieste gebeurtenis: Thierry Baudet is deze week in België met een paraplu hard op zijn hoofd geslagen, met als gevolg een lichte hersenschudding.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties