article image Politiek

Wilders staat gedeeld eerste in de peilingen maar volgens Jetten is hij een wolf in schaapskleren

Auteur
Auteur: Redactie
Datum: 19/11 15:00

Komende woensdag is het stemdag

Welkom bij het wekelijkse overzicht van politieke ontwikkelingen op social media. In deze reeks presenteren we virale trends en belangrijke gebeurtenissen op de sociale kanalen rondom politieke partijen.

Met de naderende verkiezingen volgende week woensdag neemt de spanning toe, wat zich weerspiegelt in de felheid van politieke debatten. Volgens de recente peilingen van Maurice de Hond is de PVV nu gedeeld de grootste partij."   

De trending politieke video's van afgelopen week op social media:

Caroline van der Plas verdedigt uiteraart de belangen van boeren en beweert dat er weinig afspraken zijn gemaakt. Ze stelt dat ministers niet integraal samenwerken en langs elkaar heen werken.

Rob Jetten waarschuwt voor Geert Wilders, stellende dat zijn huidige mildere toon slechts schijn is en dat hij in werkelijkheid nog steeds een wolf in schaapskleren is.

Lilian Marijnissen beschuldigt Dilan Yeşilgöz-Zegerius over vermeende acceptatie van donaties door de VVD van bedrijven die profiteren van arbeidsmigranten

Joost Eerdmans vindt we afspraken met landen buiten Europa moeten maken om dat de asielprocedures over te nemen. 

Geert Wilders zet Frans Timmermans op zijn plek door te wijzen op diens wachtgeld van 15.000 euro per maand. Hij benadrukt dat Timmermans wel de luxe heeft om te wachten tot het eigen risico wordt afgeschaft.

Esther Ouwehand waarschuwt op Radio 1 o.a. dat het huidige kabinet van plan is om 820.000 woningen te bouwen in overstromingsgevoelige gebieden.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties

Personen