article image Rich & famous

Prins William is meest sexy kale man van het jaar volgens onderzoek

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 17/11 16:45

Verslaat Vin Diesel, Jason Statham en Michael Jordan

Het is eindelijk onderzocht, we hebben eindelijk duidelijkheid. De meest sexy kale man ter wereld is bekend. Niemand minder dan Prins William is de meest begeerde man zonder (veel) haar. Het Britse heerschap laat daarmee Jason Statham achter zich, die vorig jaar gekroond werd met de titel. Statham staat dit jaar op de derde plek. Op de tweede plek staat Vin Diesel.

Reclamebureau Reboot deed onderzoek naar de meest sexy kale man op aarde. Daarvoor keken ze naar hoe vaak er afgelopen jaar werd gezocht naar kale beroemdheden in combinatie met de woorden 'shirtless' en 'naked'. Daarnaast werd gekeken naar hun lengte, vermogen en hoe 'perfect' hun gezicht is, gemeten met de golden ratio, een wiskundige theorie die aangeeft hoe het 'perfecte gezicht' eruit zou moeten zien.

Er werd ook gekeken naar de shine factor, in hoeverre de hoofden van de mannen glanzend. De stemmen van de mannen waren als laatste belangrijk: de ideale stem is 96hz, iets lager dan de gemiddelde mannenstem.

De top 10

Prins William is volgens het bureau de onbetwiste nummer 1, hij scoorde in totaal 9.88 punten. Diesel sleepte 8.81 in de wacht en Statham 8.51. De top tien wordt aangevuld door Samuel L. Jackson, Jeff Bezos, Michael Jordan, Dwayne Johnson, Shemar Moore, Shaquille O'Neal en Terry Crews.

Opvallend resultaat: Amazon-baas Bezos scoorde niet alleen hoog vanwege zijn vermogen. Ook werd er bij hem het vaakst gezocht naar een (half)naakte foto. Dwayne Johnson kwam in deze categorie op de tweede plaats.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

Meest gelezen

Meest gelezen

Virals

Virals

Geenstijl

Geenstijl