article image Shownieuws

Angelina Jolie beschuldigt ex Brad Pitt van mishandeling

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 08/04 09:48

'Emotioneel en fysiek misbruik'

In de rechtszaak over hun kasteel en wijngaard Chateau Miraval heeft Angelina Jolie schokkende, nieuwe beschuldigingen gedaan tegen haar ex-man Brad Pitt. Twee jaar geleden werd door het team van Jolie al genoemd dat Pitt ooit tijdens een privévlucht een van hun kinderen zou hebben proberen te wurgen. Nu claimt ze ook zelf jarenlang fysiek en emotioneel door de acteur te zijn mishandeld.

De beschuldigingen staan in een nieuw document dat door Jolie aan het dossier is toegevoegd. Het vermeende incident in het vliegtuig stond niet op zichzelf, beweert ze. "Pitts geschiedenis van misbruik startte lang voor het gezin van Frankrijk naar Los Angeles vloog in september 2016. Tijdens de vlucht was het wel de eerste keer dat hij zijn kinderen fysiek mishandelde. Jolie verliet hem toen onmiddellijk",  is in de nieuwe stukken te lezen.

Het Hollywood-koppel, ook wel 'Brangelina' genoemd, trouwde in 2014. In 2016 gingen de twee uit elkaar en in 2018 werd de scheiding aangekondigd. De juridische strijd is inmiddels nog altijd bezig.

Archiefbeeld (2020)

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties