article image Shownieuws © ANP

Beschuldigde Russell Brand treedt toch op en krijgt minutenlange ovatie

Auteur
Datum: 17/09 15:33

‘Wij staan achter je’

Komiek Russell Brand, die zaterdag door tenminste 4 vrouwen werd beschuldigd van seksueel misbruik en verkrachting, heeft zijn optreden zaterdagochtend in Londen gewoon door laten gaan. De BBC schrijft dat de acteur na afloop van de show in het Troubadour Wembley Park Theatre een minutenlange ovatie kreeg van het publiek.

‘’Ik waardeer jullie steun enorm, ik hou van jullie’’, zei Russell aan het begin van zijn show in Noordwest-Londen. Volgens de BBC zat er op de voorste rij een vrouw die een bordje met de tekst ‘Wij staan achter je’ omhoog hield. ‘’Ik heb veel dingen om met jullie over te praten. Er zijn uiteraard een aantal dingen waar ik absoluut niet over kan praten en ik waardeer het dat jullie dat begrijpen’’, zei Russell.

Beschuldigingen 

De komiek, acteur en activist wordt beschuldigd van verkrachting, aanranding en emotioneel misbruik. Dat nieuws kwam zaterdag naar buiten via onderzoek van The Sunday Times, The Times en Channel 4 Dispatches. De gebeurtenissen zouden volgens de vrouwen tussen 2006 en 2013 hebben plaatsgevonden. Een vrouw zegt op haar zestiende te zijn misbruikt door Russell. Een ander beweert door hem te zijn verkracht in zijn huis in Los Angeles.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties