article image Shownieuws © videostill / Lowlands

Dit is de (tot nu toe bekende) line-up van Lowlands 2024

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 31/01 12:13

Kaartje voor een weekend muziek en kamperen kost 325 euro

De organisatie van Lowlands heeft de eerste namen onthuld van de artiesten die dit jaar het podium van het festival zullen bestormen. Onder meer de Amerikaanse rockband Queens of the Stone Age staat in augustus op het festival in Biddinghuizen. 

Ook de populaire singer-songwriter Fred Again, Nederlandse hitsensaties Goldband en Froukje treden op. Andere bands en artiesten die naar Lowlands komen zijn Skrillex, Inhaler, Spinvis, Big Thief, Denzel Curry, de Sugababes en het Noord Nederlands Orkest. De volledige line-up is (moeilijk) te zien in deze (tamelijk onleesbare) video.

Lowlands maakt binnenkort de rest van de line-up bekend. Het festival vindt plaats op 16, 17 en 18 augustus. Kaartjes kosten 325 euro voor een weekend inclusief camping. Dagkaarten behoren niet tot de mogelijkheden. De prijs is in een paar jaar fors gestegen, van nog geen 200 euro in 2018. 

Vorig jaar lag het festival in de vaderlandse pers onder vuur omdat de organisatie besloten had journalisten een toegangsbedrag van 10 euro te laten betalen, ten behoeve van het goede doel. De goede doelen wilde de donatie niet hebben.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties