article image Shownieuws © Screenshot Me & U

Ex Sean 'Diddy' Combs beschuldigt rapper van verkrachting en mishandeling

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 17/11 09:07

'Werd verkracht en gedwongen seks te hebben met anderen'

Zangeres Cassie beschuldigt rapper en platenbaas Sean 'Diddy' Combs van verkrachting, mishandeling en sekshandel. In de ruim tienjarige knipperlichtrelatie die de R&B-zangeres met de hiphopmagnaat had, zou hij haar stelselmatig hebben misbruikt. De Casandra Ventura, zoals ze zangeres heet, sleept P. Diddy nu voor de rechter en wil 30 miljoen dollar hebben.

In de relatie zou Combs zijn vriendin meermaals hebben mishandeld en verkracht. Ook zou hij mannelijke prostituees seks met haar laten hebben terwijl hij dat filmde, schrijft The New York Times. Ook zou hij controle over elk aspect van haar leven hebben gehad. De relatie eindigde in 2018.

Combs en Ventura kregen in 2005 een relatie. Ventura was toen 19 jaar oud, vijftien jaar jonger dan Combs. Ventura was op dat moment onder contract bij Bad Boy Records, het label van Combs waar hij in de jaren 90 The Notorious B.I.G. bekend mee maakte. Volgens de aanklacht van Ventura maakte hij misbruik van zijn macht en invloed. Volgens de advocaat van Ventura bood Combs haar 'acht cijfers' om de aanklacht te laten vallen.

De advocaten van Combs ontkennen alle aanklachten en beschuldigingen.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties