article image Shownieuws

'Glennis Grace trad op voor zaal vol Jumbo-medewerkers'

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 28/12 10:30

'Wel een beetje bang'

Glennis Grace treedt weer volop op. De zangeres is onderdeel van de line-up van Dinnershow Grandeur. Ze zingt misschien weer de sterren van de hemel, maar haar verleden achtervolgt haar ook na het uitvoeren van haar taakstraf. Onlangs werd Dinnershow Grandeur bezocht door een groep medewerkers van de Jumbo. Dit leidde volgens producent Marc Forno tot enige tumult achter de schermen.

"Ik was op een specifieke dag wel een beetje bang, omdat ik wist dat er een groep van vijftig medewerkers van de Jumbo naar ‘Dinnershow Grandeur’ kwam. Ze hadden geboekt voordat bekend was dat Glennis bij ons zou optreden", aldus Forno in weekblad Party. "Ik heb de groep laten bellen om te vragen of ze er een probleem mee hadden dat Glennis er was, maar dat was niet het geval. Het was een andere Jumbo-vestiging, die gewoon een leuk avondje uit gingen met collega’s."

De groep vakkenvullers heeft zich uiteindelijk kostelijk vermaakt. "Diep vanbinnen weet je nooit hoe mensen na een paar wijntjes reageren, maar ze waren aan het dansen."

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties