article image Shownieuws © Talpa

Glennis Grace uit zangformatie Ladies of Soul geknikkerd, zangeres vol ongeloof: ‘Waar is mijn tweede kans?’

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 03/04 11:14

‘’We kwamen er gewoon niet helemaal uit’’

Glennis Grace maakt geen onderdeel meer uit van de zangformatie Ladies of Soul. De zangeres zal worden vervangen door Trijntje Oosterhuis. Dat hebben de zangeressen dinsdagmiddag bekendgemaakt tijdens een persevenement in Club Dauphine in Amsterdam.

In gesprek met Shownieuws onthult Glennis dat het niet haar eigen keuze is geweest en dat ze is aangeslagen door het besluit. "Ik hou van die meiden en dat zal ik altijd blijven doen, maar het neemt niet weg dat het pijnlijk is wat er nu gebeurt.’’

Tekst gaat verder onder de video.

De groep bestaat naast Oosterhuis uit Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer. Oosterhuis maakte van 2012 tot 2017 al deel uit van de groep, maar stopte toen om te focussen op haar solocarrière.

Tal van media werden tijdens de persbijeenkomst te woord gestaan over de breuk met Glennis. ‘’Als ik heel eerlijk ben hebben ook mensen die van elkaar houden soms verwachtingen van elkaar, van beide kanten, die je toch op een of andere manier – zonder lelijk te doen – niet waarmaakt’’, vertelt Candy bij De Telegraaf. ‘’Ik denk dat dat bij ons gebeurd is. Het is gewoon beide kanten. Dat is even heel eerlijk en dat is oké.’’

’Er is heel veel gebeurd en wij hebben heel veel gesprekken gehad en uiteindelijk kwamen we er gewoon niet helemaal uit’’, aldus Edsilia bij RTL Boulevard.

Glennis Grace was in februari 2022 betrokken bij een geweldsincident in een Amsterdamse Jumbo-supermarkt. Door de negatieve publiciteit rond de zangeres werden concerten van de Ladies of Soul in september 2022 geannuleerd.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties