article image Shownieuws

Gordon deed zelfmoordpogingen na relatiebreuk

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 08/01 14:26

'Grote liefde' bleek charlatan

Volgens zanger Gordon was 2023 het zwaarste jaar uit zijn leven. Het jaar werd getekend door zijn romance met Gavin, die hij op een zeker moment zelfs ten huwelijk vroeg. Alles leek rozengeur en maneschijn, totdat hij van de ene op de andere dag niets meer van de 24 jaar jongere adonis vernam. De Australiër is inmiddels met een andere man, wellicht niet per toeval een van dezelfde leeftijd en statuur als Gordon. De zanger is er nog altijd diep bedroefd van, vertelde hij in tv-programma Casa di Beau.

Twee keer werd het Gordon zo zwart voor de ogen, dat hij een poging deed zich van het leven te benemen. Huisvriend Patrick redde hem. "Hij is letterlijk bovenop me gesprongen. Hij heeft me wekenlang in de gaten gehouden, tot het langzaam beter ging. Het heeft me aan de rand van de afgrond gebracht en daar ben ik langzaam uitgeklommen", vertelt Gordon.

Ooit waren Patrick en Gordon een stel, maar die tijd is voorbij. "Ik heb hem kapot zien gaan door mijn succes. Dat gun je niemand. Nu hebben we een basis die ik nooit meer wil veranderen. We leven samen, we gaan samen met vakantie. Hij zal me altijd beschermen en mij altijd blijven steunen, ook al heb ik nog zo'n grote fout gemaakt."

Heeft u last van gedachten over zelfmoord? Er is hulp. Bel 0800-0113 of chat (anoniem) via 113.nl.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties