article image Shownieuws © ANP

Illegale prostitutie op vakantiepark brengt Peter Gillis in problemen

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 25/08 14:27

Sekswerk stond niet in het bestemmingsplan

In de soapserie rondom Peter Gillis - en dan bedoelen we niet Massa is Kassa - blijven de plottwists zich ontwikkelen. De vakantieparkeneigenaar zit namelijk in de problemen vanwege illegale prostitutie op zijn park. Medewerkers van Gillis hadden mogelijk meer moeten doen om het sekswerk zonder vergunning tegen te gaan.

De gemeente Asten, waar de prostitutie plaatsvond, vindt dat de medewerkers van vakantiepark Prinsenmeer niet alles hebben gedaan om de zaak te voorkomen. Er hangt Gillis daarom mogelijk een dwangsom tot 10.000 euro boven het hoofd.

Het gaat om twee verschillende zaken. Twee jaar geleden werd een vrouw op de parkeerplaats van het vakantiepark betrapt. Ze voerde tegen betaling seksuele handelingen uit. Dat is in strijd met het bestemmingsplan van het park, schrijft de Stentor. Nog geen jaar later wordt er een inval gedaan in een van de chalets, waar een vrouw in weinig kleding opendoet. Ook hier ging het om illegale prostitutie.

De medewerkers van het park hadden volgens de gemeente meer moeten doen om de zaken te voorkomen. Gisteren stonden de Oostappengroep, de groep van Gillis, en de gemeente Asten tegenover elkaar voor de bezwaarschriftcommissie. Over een paar weken wordt er een uitspraak gedaan.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties