article image Shownieuws © RTL

Laurierboomruzie in B&B Vol Liefde ettert door tijdens reünie

Auteur
Datum: 29/08 12:45

'Ze kon het cadeautje absoluut niet waarderen'

Het was dé tv-hit van deze zomer: het RTL-programma B&B Vol Liefde. En zelfs nu het programma na weken genieten ten einde is, wordt er nog altijd gesproken over ‘tantra-mannetje’ Walter en de laurierboomruzie tussen Petri en Hans. Achter de schermen van het populaire programma heeft de ‘laurierboomruzie’ nog een staartje gekregen, schrijft RTL Boulevard.

De ruzie ontstond doordat Hans (met de beste bedoelingen) de laurierboom van Petri een knipbeurt gaf, en vervolgens met een geïrriteerde Petri werd geconfronteerd. De B&B-eigenaresse was totaal niet te spreken over het eindresultaat. ‘’Ik kom hier aan en ben meteen helemaal niet blij.’’

Verzoeningspoging 

Hans wilde tijdens de reünie zijn ruzie met Petri over de laurierboom bijleggen, maar zijn verzoeningspoging heeft nooit de uitzending gehaald. Hans knutselde als cadeautje een laurierboompje in elkaar, vertelt hij aan het AD. ‘’Voordat ik ’s morgens naar de studio vertrok, heb ik nog zitten fröbelen’’, zegt hij. ‘’Ik had een potje met laurierblaadjes gekocht, daar heb ik wat eendjes bij gedaan. Op de voorkant had ik gezet: product du Monclar. Dat heb ik haar aangeboden, maar ze kon het absoluut niet waarderen. Later zag ik het cadeautje ergens verlaten op een tafel staan.’’

Hans is niet blij met de houding van Petri over de laurierboom. In de uitzending weigerde de B&B-eigenaresse antwoord te geven op vragen over het boompje. ‘’Wat ik Petri vreselijk kwalijk neem, is dat ze bij de reünie niet de kans heeft gegrepen om te zeggen: ik reageerde een beetje overdreven’’, zegt Hans tegen de krant.

Petri vertelde in de uitzending dat ze alle negatieve reacties naast zich laat liggen. Ook vindt ze dat haar humor soms niet goed is begrepen.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties