article image Shownieuws

Leden van de populaire YouTube-groep de Bankzitters maken opnieuw 'disstracks' over elkaar

Auteur
Auteur: Marco Hiddingh
Datum: 26/04 20:30

Bankzitter Matthy neemt de rest van de groep flink te grazen in zijn nummer

De populaire jongensgroep de Bankzitters maken zogeheten disstracks over elkaar. In de disstracks nemen ze elkaar voornamelijk op persoonlijk vlak te grazen, en beledigen ze elkaar. 

Het begon allemaal met één lid van de Bankzitters, Matthy, die als eerst een disstrack plaatste. Matthy zou in het verleden hebben gezegd dat als het gezamenlijke YouTube-kanaal van de Bankzitters en het kanaal van hemzelf in de buurt komen van de één miljoen abonnees, hij een disstrack zou maken om als eerste de miljoen te halen. Die belofte is hij dus nagekomen, want nu zowel de Bankzitters als hijzelf in de buurt komen van de één miljoen abonnees, plaatst hij de 'Bankzitters Disstrack'. 

Het lied, genaamd 'Milli (Bankzitters Disstrack)', heeft inmiddels ruim 600.000 weergaven in drie dagen tijd, en dat is niet het enige. Het kanaal van Matthy is ook aan het groeien: In een paar dagen tijd heeft hij er tienduizenden abonnees bij gekregen, en is hij hard op weg om de miljoen aan te tikken. 

Tekst gaat onder verder.

Een aantal van de Bankzitters is nu ook bezig met terugslaan. Zo heeft Bankzitter Koen inmiddels ook een disstrack geüpload, waarin hij Matthy terugpakt. Het nummer heet 'Verleden tijd', en is in drie uur tijd al meer dan 100.000 keer geluisterd. 

Het is niet de eerste keer dat de Bankzitters vijandige nummers over elkaar maken. Zes jaar geleden lanceerde Matthy ook een Bankzitters disstrack, waarna de andere leden ook disstracks gingen plaatsen. En dat bleef niet onopgemerkt, want de disstracks haalden miljoenen kijkcijfers. Zo is de zesjarige muziekvideo van Matthy is inmiddels 5,1 miljoen keer bekeken. 

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties