article image Shownieuws © ANP

Martien Meiland reageert op pikante parkeerplaatsroddel

Auteur
Datum: 29/08 13:41

'Ik was 40 toen ik uit de kast kwam en dat allemaal wilde ontdekken'

Martien Meiland heeft maandagavond voor het eerst gereageerd op de heftige parkeerplaatsroddel die zijn vroegere hartsvriendin Caroline van Eeden de wereld in heeft geholpen. Martien reageerde bij RTL Boulevard op de roddel uit haar boek, waarin zij onthult dat Martien aan parkeerplaatsseks zou doen.

‘’Ja, zeker. Natuurlijk. Ik was 40 toen ik uit de kast kwam en wilde dat allemaal gaan ontdekken’’, antwoordt Martien als RTL-verslaggever Aran Bade vraagt of er iets klopt van de roddels. En of hij zich ervoor schaamt? ‘’Nee hoor, helemaal niet.’’

Boulevard is lovend 

Aan de desk van RTL Boulevard zijn de presentatoren te spreken over Martiens erkenning. ‘’Ik kan me ook niet voorstellen dat iemand die zijn hele leven in boeken beschrijft en op televisie laat zien, dat je hiermee zou kunnen zitten'', stelt Bridget Maasland.

Aran Bade vindt het ook dapper van Martien. ‘’Nee, daar zit hij niet mee. En hij is eerlijk, hè? Want hij geeft het gewoon toe. Dat vind ik ook stoer van hem. Wat hij toen deed, twintig jaar geleden – ik dacht al: hij is nu ook BN’er, dat kun je niet doen – dat moet hij lekker zelf weten.’’

Ophef 

Er ontstond ophef over de parkeerplaatsroddel nadat Vandaag Inside-presentator Wilfred Genee een aantal pagina's uit het nog niet verschenen boek wist te bemachtigen, en ze vervolgens besloot voor te lezen op live-televisie. 

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties