article image Shownieuws © Screenshot videoclip Ruzie Met De Buren

Monique Westenberg trots op haar geliefde André Hazes

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 06/10 14:00

Zanger brengt nieuw album uit

Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes, is razend trots op haar geliefde en de vader van haar zoon. Vandaag brengt de 29-jarige Hazes zijn album Op Mijn Lijf Geschreven uit en daar is de 45-jarige Westenberg maar al te blij mee, deelt ze op Instagram.

Ze deelt dat de zanger zijn ziel en zaligheid in het nieuwe album heeft gegooid. "Al die maanden heb je hier zo keihard aan gewerkt." Ze feliciteert haar geliefde met het album. "Zo veel passie en plezier tijdens het maken van deze muziek. [...] Liefde! Ik ben trots op jou."

De afgelopen maanden mocht ze de nummers al vaak horen, samen met hun zoon Dré. Die zingt volgens haar al helemaal mee. Het favoriete nummer van Westenberg is Vergeef Je Mij. Daarin zingt Hazes over de afgelopen periode en smeekt hij om een tweede kans. De relatie kende veel ups en downs, maar inmiddels zijn de twee weer samen.

Hazes Senior

Gisteren kwam de moeder van André naar buiten met nieuws over zijn vader. Die zou niet alleen veel drinken, maar ook regelmatig aan de coke zitten.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties