article image Shownieuws

'Onderzoek naar huiselijk geweld door Theo Maassen'

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 24/01 10:32

'Vrouw en ex-partner gewond'

Omroep VPRO heeft naar verluidt een onderzoek uitgevoerd naar vermeend huiselijk geweld door Theo Maassen. De Brabantse cabaretier presenteert sinds afgelopen jaar Zomergasten bij die omroep. Een medewerker zou signalen rond de 57-jarige komiek hebben gemeld bij de omroep, waarna een gesprek werd gehouden met Maassen. 

Bronnen spreken in Privé over meerdere incidenten in de privésfeer van Maassen. Hierbij zouden een ex-geliefde en de huidige partner van de cabaretier zelfs verwondingen hebben opgelopen.

Weekblad Privé beschikt over appconversaties tussen de vriendin van Maassen en een vermeende minnares. Het contact tussen de twee vrouwen zou zich verdeeld over 3 jaar afspelen. In die tijd wordt meermaals gesproken over situaties waarin Maassen geweld gebruikte, met name wanneer hij met het overspel geconfronteerd werd door zijn partner. Ook een aflevering van Zomergasten, waarin Maassen met oud-Kamervoorzitter Khadija Arib sprak over huiselijk geweld, zou onderwerp van gesprek zijn geweest. Aangifte tegen de cabaretier werd om verschillende redenen nooit gedaan.

De VPRO besloot geen verdere actie te ondernemen nadat Maassen in het gesprek over de signalen aangaf dat zijn gezin in harmonie leeft. De omroep wilde geen "rechter" spelen in het privéleven van Maassen.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties