article image Shownieuws © Cover Toverdrank - BIBI

Realityster Bibi Breijman brengt eerste single uit

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 01/09 11:15

En nee, Waylon heeft haar daar niet bij geholpen

Niemand minder dan vlogger, mediapersoonlijkheid, realityster en inmiddels zangeres Bibi Breijman heeft een single uitgebracht. De single Toverdrank van de Haagse is te beluisteren via Spotify.

Breijman is in het nummer open over een moeilijke periode in haar leven. Ze schrijft over de tijd waarin iedereen 'iets' van haar vond, weet RTL. Ze is scheutig met de wijze lessen die ze onder andere tijdens haar burnout heeft opgedaan: "Ga er dwars doorheen.Dát maakt je sterker." De bijbehorende video van Toverdrank verschijnt volgende week vrijdag. Voor nu moeten we het nog even doen met alleen de audio van het Nederlandstalige R&B-nummer.

Muzikale carrière

Mocht je je afvragen waar je Bibi ook alweer van kent: in 2010 werd ze wereldberoemd op eigen bodem als Kabouter dankzij het programma Oh Oh Cherso, de Nederlandse variant van het MTV-programma Jersey Shore. Met de cast zette ze haar eerste stappen in de muziek: het stel bracht Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol uit. Ze sloeg later de handen ineen met Cherso-collega Joey Spaan voor het nummer There's Nothing I Won't Do.

Ook was Bibi in 2014 te zien in The Voice of Holland, waar ze niet door de Blind Auditions heen kwam. Met Jeroen Post bracht ze dat jaar het nummer Magical Ride uit. Een jaar later volgde You And I. Ook begon ze met vloggen en wist ze een aardige schare volgers te krijgen. Haar grote doorbraak kwam toen ze met Waylon in het programma It Takes 2 te zien was. Dat jaar kreeg ze ook een relatie met Waylon, met wie ze inmiddels een dochter heeft. Waylon heeft overigens niet meegewerkt aan haar single en het album dat later nog moet volgen.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties