article image Shownieuws

Situatie Samantha de Jong verslechterd na seksuele en financiële uitbuiting

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 09/01 12:15

Werd gedrogeerd en uit de slaap gehouden

Het gaat niet goed met realityster Samantha de Jong, die bekend staat als Barbie. Haar advocaat laat weten dat ze kampt met depressieve klachten en te maken heeft met ‘’aanzienlijke uitdagingen’’. Vandaag vindt de rechtszaak plaats waarin drie mannen en een vrouw worden beschuldigd van seksuele uitbuiting van vier vrouwelijke slachtoffers, waaronder De Jong.

Schokkende details 

Volgens justitie is de realityster op schokkende wijze seksueel uitgebuit. Ze werd gedrogeerd, uit de slaap gehouden en aangezet tot sekswerk. Haar identiteitsbewijs, rijbewijs, hond, telefoon en geld zouden zijn afgepakt. Als ze aangifte zou doen bij de politie, zou ze worden vermoord.

Hagenaar Anthony J. en medeverdachte Nancy J. zouden verantwoordelijk zijn voor het drogeren van Barbie. Ook zouden de twee een filmpje hebben gemaakt waarin de realityster duidelijk onder invloed was.

De gebeurtennissen hebben een ‘’diepgaande impact’’ gehad op het mentale welzijn van Samantha, vertelt haar advocaat Sébas Diekstra. ‘’Terwijl ze zich inzet voor haar herstel, is ze nu van plan haar verhaal te delen rond de inhoudelijke behandeling van de strafzaak. Zij hoopt begrip hiervoor te krijgen en privacy in deze uitdagende periode.’’

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties