article image Shownieuws © ANP

Theaterstuk over Frank Masmeijer in de maak

Auteur
Auteur: Redactie
Datum: 05/09 11:15

'De Holidayshow' deze maand te zien

Televisiepresentator en cocaïnehandelaar Frank Masmeijer had al zijn eigen documentaire, maar deze maand is het levensverhaal van de criminele BN'er ook op de planken te bewonderen. Er is een theaterstuk in de maak over het leven van Masmeijer. 

'De Holidayshow', vernoemd naar een programma waarvan Masmeijer ooit de presentatie voor zijn rekening nam, gaat over een tv-icoon dat in de georganiseerde misdaad verzeild raakt. "Is die knuffelbare showmaster verstoken van alle moraal? Was zijn zucht naar roem en poen onstilbaar?", aldus theatermaker Grag Nottrot van theatergezelschap HET NUT. "Met hetzelfde gemak als waarmee we Frank op het schild hesen, duwden we hem er ook weer af. Hoe is dat voor Frank? Hoe gaat het met hem? Is hij een flamboyante maffiabaas? Of slachtoffer van een tijd die bol staat van ronkende beloftes, die uiteindelijk niet worden ingelost?"

Het theaterstuk wordt gespeeld op een geheime locatie. Bezoekers mogen zich melden en zij worden naar de locatie vervoerd op de bewuste avond.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties